Agenda

Dit is de volledige MB2 agenda inclusief de roosters voor rijden, fluiten en fruit en verjaardagen+vakanties. Je kunt deze (Google) agenda ook aan je eigen elektronische agenda koppelen bijv. als je een smartphone hebt. Zie bijv. Google CalendarApple iCal of MS Outlook. Vraag Just als je hierbij hulp nodig hebt.

MB2 Agenda


Competitie
Op het veld spelen we 2 competities: een voorcompetitie (in sub-topklasse B, poule van 6, halve competitie met 5 wedstrijden) en vervolgens een hele competitie (in sub-topklasse A, poule van 8, met 2x7 wedstrijden). Daarnaast spelen we zaalhockey. Afzeggen voor een wedstrijd graag tijdig en telefonisch bij zowel Bart (06-42687084) als bij Just (06-54268627), dus niet een SMS-je.

Wanneer en waar spelen we ?
Voor elke wedstrijd zal Just dit via de mailing lijst aankondigen met daarbij nog bijzonderheden. Maar je kunt dit altijd zelf snel te weten komen:
  1. via onze eigen Agenda
  2. via het wedstrijdschema op Hurley website
  3. via Programma Hurley MB2 uit KNHB Standenmotor
Hoe staan we er voor ?
Dit is te vinden via de Hurley website wanneer je daar bent ingelogd. Gemakkelijker is vaak om via de KNHB Standenmotor te kijken. Klik het plaatje hieronder om direct naar de KNHB standenmotor te gaan voor onze MB2 (opent in nieuw venster).


Zaalhockey
Hier is een directe link naar het zaalhockey schema op Standenmotor. Hieronder ook de adressenlijst van de sporthallen.
Ċ
Just van den Broecke,
2 dec 2012 04:21
Comments